26/8/13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Καλύτερη εικόνα έδειξε η ομάδα χθες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Μακάρι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Ας δούμε τα θετικά στοιχεία ένε προς ένα:
1. Ο Μανωλάς έδειξε γιατί είναι καλύτερος του Μετζανί. Άλλη κλάση και βέβαια άλλη ταχύτητα.
2. Τι παικτάρα είναι αυτός ο Μπονγκ; Χίλια μπράβο. Νομίζω ότι ο Χολέμπας δε θα μας λείψει καθόλου.
3. Πολύ καλός και ο Σάμαρης. Σίγουρα πιο θετικός από τον Φέισα και θα αποτελέσει πολύ καλό μπακ απ του βασικού οκταριού που λένε ότι θα πάρουμε.
4. Πολύ καλός ο Μανιάτης στο δεύτερο ημίχρονο σε θέση δεξιού μπακ. Μήπως θα έπρεπε να αξιοποιηθεί εκεί φέτος από τον Μίτσελ;
5. Μπράβο στον Κάμπελ για την αυτοθυσία που έδειξε στα τελευταία λεπτά που έπαιξε τραυματίας. Αν και δανεικός δε δίστασε να ρισκάρει. Και πάλι μπράβο.
6. Το παιχνίδι αυτό πρέπει να ομολογήσουμε ότι το πήρε ο Μίτσελ. Οι αλλαγές του υπήρξαν καταλυτικές για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Βγάζοντας τον Σαλίνο και βάζοντας τον Σαβιόλα πήρε μεγάλο ρίσκο. Άλλαξε όλη τη διάταξη της ομάδας και πήρε το παιχνίδι επάνω του. Μπράβο και σ' αυτόν, λοιπόν, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Επίσης να τονίσουμε ότι τα γκολ - ειδικά το πρώτο - προήλθαν από κομπίνες σχεδιασμένες στις προπονήσεις. Κι αυτό πιστώνεται στον προπονητή.
7. Η ομάδα έδειξε επιτέλους ότι είναι ομάδα. Το πάθος ξεχείλιζε και φαινόταν όλοι ότι ήθελαν να αποδείξουν πόσο αξίζουν. Δείγμα υγείας αυτό. Να μην ξεχνάμε πόσο έλειψε το κίνητρο από τους παίκτες μας πέρυσι.
Μακάρι να συνεχιστεί αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο χθες. Όλοι το θέλουμε. Ίσως να πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί και να μη βιαζόμαστε τόσο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: