14/3/11

ΜΠΑΟΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1


Άλλη μια ήττα από τις μπουγάτσες φέτος. Και δε με πειράζει η ήττα. Με πειράζει η αδιαφορία των παικτών μας. Το έχω πει πολλές φορές ότι από αυτή την ομάδα λείπει το πάθος. Το καλοκαίρι πρέπει να έρθουν στην ομάδα πιο πολλοί Έλληνες και ξένοι με ψυχή, όπως οι Ιμπαγάσα και Μοντεστό. Τώρα κάτι Ρόμενταλ, Πάρντο και Ντουντού δεν είναι ούτε να περνούν έξω από το Καραϊσκάκη. Και συ, Βαλβίδα, ξύπνα γιατί σε βλέπω ότι βρίσκεσαι αλλού. Δεν είναι Βιγιαρεάλ ο Ολυμπιακός. Ακόμα δεν κατάλαβες τη νοοτροπία και την ψυχοσύνθεση αυτής της ομάδας;

2 σχόλια:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Καλημέρα,

Λείπει το πάθος, η μαγκιά, ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς αν θέλεις. Οι 7 από τους 11 που πάτησαν το πόδι τους μέσα ήσαν επιεικώς αδιάφοροι. Ο Ντουντού εδώ και 2 χρόνια από τον τελικό με το ΑΕΚ όπου ίσως και να ήταν το τελευταίο του μεστό, γεμάτο παιχνίδι, είναι εξαφανισμένος ποδοσφαιρικά. Δεν μπορεί να πατήσει σταθερά στο γήπεδο και δεν κρατάει πλέον την θέση του. Highlight της βραδιάς, φυσικά, το γύρισμα της μπάλας πίσω στον Πάρντο από το μισό του γηπέδου. Λίγο πιο σκαφτό να το έκανε και θα τον κρεμούσε.

Ο Πάντελιτς δεν κάνει για φουνταριστός. Εκτίθεται σε θέση offside στις 7-8 από τις 10 φορές που θα του έρθει η μπάλα. Συν του ότι είναι πολύ αργός.

Τέλως πάντως, υστερήσαμε πολύ και υπήρξε μία εν γένει αδιαφορία από πολλούς. Όσο για το πέναλτι, αν δινόντα ένα αντίστοιχο στον Ολυμπιακό, θα γινόνταν σωρεία αναλύσεων με 3D κάμερες από τις γωνίες και θα υπήρξαν τουλάχιστον 2πρώην διαιτητές να σχολιάσουν την φάση.

Έχασε ο Ολυμπιακός αλλά κέρδισε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.

Καλημέρα και πάλι!

Unknown είπε...

Συμφωνώ σε όλα, φίλε. Και για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ο Ολυμπιακός φταίει.