30/10/10

ΛΑΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1


Όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Και η ήττα μέσα στο παιχνίδι είναι και πρέπει να είσαι έτοιμος να την αποδεκτείς. Όταν όμως έρχεται με αυτόν τον τρόπο όσο νά 'ναι σε πικραίνει. Και εξηγούμαι. Να πω ότι ο βάζελος έχει καλύτερη ομάδα να το καταλάβω. Να πω έστω ότι δεν έχει καλύτερη ομάδα αλλά τυχαίνει σε ένα συγκεκριμένο ματς να πιάνει τρελή απόδοση και να με νικάει πάλι να το καταλάβω. Αλλά να του κάνω εγώ δώρο το παιχνίδι δεν το καταλαβαίνω. Το πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχε λήξει 0-3 και λίγα λέω. Οι βάζελοι ήταν ανύπαρκτοι. Και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κανένα λόγο κατεβάζουμε ταχύτητα και δεχόμαστε ένα κοροϊδίστικο γκολ από το πουθενά. Και μετά έρχεται και ο Κάκος και δίνει ένα πέναλτυ που δε θα το έδινε ούτε ο Πατέρας και γυρίζει το ματς. Και με δέκα όμως μονότερμα τον παίζω τον βάζελο, αλλά δε μου κάθεται. Κρίμα! Όχι γιατί χάσαμε. Κρίμα για τον τρόπο που χάσαμε. Αλλά και αυτοί οι βάζελοι. Να μην μπορούν να χαρούν ούτε μία νίκη μετά από τρία χρόνια. Γιατί και πάλι βλέπουν ότι κατά βάθος δεν το άξιζαν. Τέλος πάντων. Ολυμπιακοί είμαστε. Το κεφάλι ψηλά. Πάμε για το νταμπλ!

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

καλημερα ευαγγελε
τουτο μονο θα πω και θα καταλαβεις
ΕΡΝΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΧΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Unknown είπε...

Μου τη σπάνε, ρε φίλε αυτές οι τσάμπα ήττες. Αν έπαιζε ο βάζελος μπαλάρα δε θα με πείραζε να φάω και πέντε γκολ. Αλλά να έχω καλύτερη ομάδα, να παίζω καλύτερα, να τον έχω πατήσει για ένα ημίχρονο και να τον παίζω ακόμα και με δέκα και στο τέλος να χάνω, ε, αυτό με εξοργίζει. Όσο για τον Ερνέστο, στον κόσμο του. Πάει και βγάζει τον Μιραλά. Πάμε καλά; Βάλε μέσα τον Μήτρογλου και βάλε τον Φουστέρ, ρε μαλάκα. Τέλος πάντων. Πάμε για άλλα!