7/6/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗ


Λυπάμαι σαν Ολυμπιακός για ότι έγινε χθες βράδυ στο ΣΕΦ. Σίγουρα αυτά τα πράγματα δεν τιμούν την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας. Καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο την αγανάκτηση του κόσμου της ομάδας μας για την αδικία που βιώσαμε για άλλη μια φορά. Πραγματικά η διατησία ξεπέρασε κάθε όριο αυτή τη φορά. Και την Τετάρτη αλλά και χθες έδωσε ρεσιτάλ σπρωξίματος. Και το φοβερό είναι ότι χθες έκαναν τα μεγαλύτερα αίσχη στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα μετά την πρώτη διακοπή. Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε ίχνος τσίπας. Έστω και αυτό όμως δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να δρα σαν κοινός εγκληματίας και να μετατρέπει ένα γήπεδο σε αρένα. Ο Ολυμπιακός, πρέπει όλοι να καταλάβουν, πρεσβεύει κάτι το ανώτερο, το αγνότερο. Αγγελόπουλοι, προστατέψτε τον Ολυμπιακό μας από τη χούντα του Βασιλακόπουλου. Φίλαθλοι, προστατέψτε τον Ολυμπιακό μας από τα κακοποιά στοιχεία που μόνο να τον βλάψουν μπορούν. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!
Στη φωτογραφία η μοναδική όμορφη εικόνα στον χθεσινό αγώνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι οι 32-12 βολές υπέρ της μίας ομάδας συνιστούν διαιτητική σφαγή εις βάρος της...!

Όσο ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται (είτε υπάρχει λόγος είτε όχι, γιατί χθες δεν υπήρχε, το αντίθετο μάλιστα) για την διαιτησία, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο.

Unknown είπε...

Δε διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία γιατί είμαι Ολυμπιακός και κατά συνέπεια δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν μπορείς πάντως να παραγνωρίσεις τα γεγονότα. Και μη κοιτάς μόνο τις βολές.
Αλλά έχεις δίκιο. Όσο ασχολούμαστε με αυτά τόσο χάνουμε το στόχο. Και ο στόχος πρέπει να είναι να φτιάξουμε ομαδάρες σε όλα τα αθλήματα και άστους αυτούς να κάνουν τα γνωστά αίσχη με τους διαιτητές. Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κι αυτούς και τα κοράκια. Όπως έκανε κι ο Καραϊσκάκης όταν αντιμετώπιζε υπεράριθμους εχθρούς