8/11/09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1


Εντάξει, δεν παίξαμε μπαλάρα, η ομάδα δεν έχει βάθος λόγω των λαθών του καλοκαιριού, αλλά να σου στερούν φασιστικά τους τρεις βαθμούς είναι κάτι άλλο. Η ομάδα φέτος έχει χάσει 4 βαθμούς, όλους στο Καραϊσκάκη, και τους 4 από διαιτητικά "λάθη". Τα βαζελάκια φέτος, αφού πρώτα παραρτηματοποίησαν το 90% των ομάδων της Σούπερ Ληγκ, έπιασαν και όλες τις άκρες στη διαιτησία. Κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο, αλλά δεν τους βγαίνει. Με κόντρα διατησία, με ελλείψεις από τραυματισμούς, με Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη, Φετφατζίδη είμαστε στα ίσα με τον περιγελειακό. Κόκκαλη, προστάτεψε την ομάδα, ενίσχυσέ την τον Ιανουάριο με παικταράδες και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο ηρωικό, το πιο επικό, το πιο ωραίο από όλα. Στη φωτογραφία βλέπετε το "οφσάιντ" του Μήτρογλου από την πλευρά του επόπτη. Οι κάλτσες του επιθετικού του Ολυμπιακού είναι χαμένες μέσα στην άμυνα του Ηρακλή. Τώρα πως ο επόπτης είδε οφσάιντ είναι άλλο θέμα. Θρύλε, τιμώρησέ τους όλους. Η 29η Νοεμβρίου έρχεται, βαζελάκια!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βαγγέλη,σου γράφω τα σχόλιά μου υπό τους μεταλλικούς ήχους των Judas Priest (Ram it down) :)
Δύο λύσεις υπάρχουν, είτε θα πρέπει να βάζουμε κάθε φορά 30 γκολ (ούτως ώστε ακόμα κι αν ακυρωθούν κάποια γκολ να έχουμε "καβάντζα"), είτε να προσπαθούμε να σκοράρουμε...πίσω από το κέντρο!Δεν βλέπω άλλη λύση...
Πέρα από την πλάκα πάντως,η ομάδα είναι φανερό ότι δεν μπορεί ακόμα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο γιατί δεν έχει ομοιογένεια.Και πώς να έχει άλλωστε όταν σε κάθε αγώνα παίζουν διαφορετικοί παίκτες;
Α ρε Κετσπάγια,την πήδηξες την ομάδα ρε καραφλή μαιμού!
Αυτά πληρώνουμε τώρα...
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η ομάδα να ενισχυθεί τον Γενάρη,διαφορετικά προβλέπω να κατεβαίνουμε σε αγώνες με 9 ή 10 παίκτες(οι άλλοι θα είναι τραυματισμένοι).
(Ο γνωστός ανώνυμος)

Unknown είπε...

Ram it down!!! Αυτά είναι. Αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Ο καράφλας τη γάμησε την ομάδα αλλά και ο Κόκκαλης που τον έφερε. Σε ενάμησι μήνα είναι η ευκαιρία του να ξαναφτιάξει τα πράγματα και να ξαναδώσει στην ομάδα δύναμη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην προεδράρα.