29/1/09

ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ DERBYSHIRE


Δείτε τί δήλωσε ο Ματθαίος ο Δερβίσιρος. Αντιγράφω από την Goalnews:


"Ο Ματ Ντέρμπισαϊρ πάτησε ελληνικό έδαφος και δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Ο 22χρονος Άγγλος, διεθνής με την Ελπίδων, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μείνει στον Ολυμπιακό μετά το εξάμηνο του δανεισμού του και απάντησε: «Θα μπορέσουμε να πούμε πιο ασφαλή πράγματα μετά το τέλος της σεζόν».
Το νέο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί όποτε κρίνει ο προπονητής του ότι είναι αναγκαίο και πρόσθεσε πως... «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα». Ο νεαρός φορ θυμήθηκε το φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει ο Ολυμπιακός με την Μπλάκμπερν πριν από δύο χρόνια, όταν επί γερμανικού εδάφους οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 5-0. «Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η εμφάνιση του Ολυμπιακού και το γεγονός πως είχε οπαδούς και στη Γερμανία».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε ξανά στον κόσμο λέγοντας: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει φανατικό κοινό και περιμένω πως και πως να αγωνιστώ μπροστά του». Τέλος, είπε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τους νέους του συμπαίκτες και ολοκλήρωσε λέγοντας πως... «Ανυπομονώ να φορέσω σύντομα τη φανέλα»."


Το δικό μου σχόλιο: Άσε, Ματ. Δεν ξέρεις τίποτα ακόμα από το μεγαλείο του λαού του Θρύλου. Όταν το καταλάβεις θα γίνεις κι εσύ γαύρος όπως όλοι οι ξένοι που έρχονται στον Ολυμπιακό και όταν είναι να φύγουν κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Κάνε εσύ αυτό που πρέπει και θα καταλάβεις. Και μετά δε θα θες να τη βγάλεις τη φανέλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός ανώνυμος:Ρε συ Βαγγέλη,λες ο Δερβίσιρος να βοηθήσει την ομάδα στο Ουέφα;Εκεί τον έχουμε ανάγκη κι όχι στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό(το λέω αυτό γιατί στις δηλώσεις του είπε ότι θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα.Μα καλά,δεν τοθ είπε κανείς ότι το πρωτάθλημα είναι ήδη τελειωμένη υπόθεση;)
Κατά τ'άλλα,μακάρι να παίξει μπάλα και να βάλει γκολάκια.Αλίμονο!
Όσον αφορά στην μη δυνατότητα αγοράς του μετά το εξάμηνο,εννοείται ότι δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.Στο ράδιο το άκουσα...

Unknown είπε...

Ε, το παιδί από την Μπλάκμπερν ήρθε, πρωτάθλημα ονειρεύεται. Γιατί στην Αγγλία δε θα το δει ούτε ζωγραφιστό. Τώρα για το ΟΥΕΦΑ τι να σου πω. Ελπίζω. Θα δουμε.