17/11/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΙΜΑΔΕΣ 2-0


Η ομάδα σήμερα έπαιξε με τσαμπουκά και πάθος. Έπαιξε την μπάλα που ξέρει και μπορεί και νίκησε τον μπάοκ πολύ ευκολότερα από όσο δείχνει το 2-0. Οι παίκτες ήθελαν το παιχνίδι και δεν άφησαν στους μπουγάτσες ούτε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Έτσι θέλουμε τον Ολυμπιακό μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός ανώνυμος:
Έχεις δίκιο Βαγγέλη,η ομάδα έπαιξε χτες με πάθος και με δύναμη.Κατά διαστήματα μάλιστα,έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο(βλέπεις πόσο 'ανεβάζει' την ομάδα ο Τζόρτζεβιτς;).
Πρέπει όμως να έχει την ίδια αποτελεσματικότητα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.Αν ανεβάσει την απόδοσή του στα εκτός,η ομάδα έχει το '12ο' για πλάκα!
Υ.Γ:Στο Ουέφα τι στο καλό θα κάνουμε,μου λες;

Unknown είπε...

@ γνωστός ανώνυμος: Είναι πασίγνωστο ότι ο Τζόλε κάνει τη διαφορά. Και τώρα που φεύγει τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ο Λέτο δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, κακά τα ψέματα. Καλός παίκτης αλλά Τζόρτζεβιτς δεν είναι.
Συμφωνώ. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στα εκτός. Μπορούμε. Άντε να γίνει η αρχή με Ηρακλή.
Στο ΟΥΕΦΑ, φίλε, θέλεις δύο νίκες στην έδρα σου. Πιστεύεις ότι μπορούν να πάρουν έστω και ισοπαλία στο Καραϊσκάκη οι Μπενφίκα και Χέρτα; Εγώ νομίζω ότι ο Ολυμπιακός τα έχει αυτά τα παιχνίδια. Στον επόμενο γύρο να δούμε τι θα γίνει.