18/10/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΕΣ 74-57


Χαλαρά και η δεύτερη νίκη στο μπάσκετ. Χωρίς κόσμο στις κερκίδες λόγω τιμωρίας και χωρίς να παίξουμε ιδιαίτερα καλά ρίξαμε 17 ποντάκια στον Αρούλη. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.


Σε ένα άλλο θέμα της επικαιρότητας, για τα τηλεοπτικά του ποδοσφαίρου, η διοίκηση της ομάδας μας έπραξε τέλεια. Τέρμα η κοροϊδία, μάγκες. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός μόνο να θυσιάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου. Πρέπει και οι άλλοι να βάλουν κάτι. Είναι ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αν πέρναγε η συμφωνία που ήθελαν λαγοί και δικέφαλες κότες τότε θα μας τραγούδαγαν το "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΡΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά

1 στήθος αρνιού (από τη νεφραμιά και πάνω)
1/2 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές μαύρη σταφίδα
3 κουταλιές κουκουνάρι
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κούπα λάδι
1 κούπα πληγούρι ή ρύζι πιλαφιού
1/2 κιλό συκωταριά και μια ολόκληρη
1/2 κούπα μαϊντανό ή δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα άνηθο
1/3 κούπας χυμό λεμονιού
αλάτι - πιπέρι
1 κούπα ντομάτα
1 κούπα ζωμό κρέατος


Εκτέλεση
Σωτάρετε στο μισό λάδι το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέστε τη συκωταριά, την οποία έχετε βράσει και έχετε κόψει σε μικρά κομματάκια, το κουκουνάρι, τη σταφίδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε λίγο και προσθέστε το πληγούρι, το ζωμό κρέατος, τη ντομάτα, τον άνηθο, το δυόσμο ή το μαϊντανό και σβήστε τη φωτιά να φουσκώσει το πληγούρι. Αλείψτε το στήθος του αρνιού με λεμόνι, ρίξτε αλάτι και πιπέρι και βάλτε τη γέμιση. Ράψτε το και βάλτε το σε ταψί. Βάλτε τριγύρω τις πατάτες, ρίξτε το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ψήστε σε δυνατό φούρνο (225 βαθμούς Κελσίου), για 15'. Χαμηλώστε στους 180 βαθμούς Κελσίου, σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 1 ώρα ακόμα. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο, ώσπου να πιάσει κρούστα. Κατά διαστήματα, αν χρειάζετε, ρίχνετε νερό.