22/8/08

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο DIOGO/OLYMPIACOS - AL HILAL 4-0




Τελικά όποτε λείπω υπάρχουν εξελίξεις στο Θρύλο. Πήγα για μερικές μέρες στους Παξούς και να σου ο Ντιόγκο. Ήρθε ο παικταράς, υπέγραψε και δήλωσε "γαύρος". Ελπίζω να του εξήγησαν τι σημαίνει "γαύρος". Και δεν εννοώ το ψάρι. Εννοώ τις άλλες σημασίες της λέξης. "Γαύρος" είναι ο υπερήφανος, ο λαμπερός, ο θεόρατος, ο νταβραντισμένος. Και θέλουμε να δείξει ο Ντιόγκο ότι είναι όλα αυτά μέσα στο γήπεδο. Τα βαζελάκια, πάντως, έχουν σωπάσει λίγο. Το ίδιο και οι "αντικειμενικοί". Τελικά τι είναι ο "Κόκκαλης", ρε δημοσιογραφάρες; Ανίσχυρος, άσχετος, κουρασμένος, απολυταρχικός, βαρέθηκε την ομάδα; Λοιπόν, να σας δώσω την απάντηση: Ο Κόκκαλης είναι ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από ελληνική ομάδα και βάσει αποτελεσμάτων και όλοι τον ονειρεύονται για την ομάδα τους. Και επιπλέον λατρεύει τον Ολυμπιακό και το δείχνει συνεχώς. Εντάξει, έχει κάνει και λάθη και μεγάλα ορισμένες φορές. Αλλά σε σύγκριση με τα θετικά τα λάθη του είναι σχεδόν ανύπαρκτα.


Επίσης έγινε και το 4-0 επί της Αλ Χιλάλ και η ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά. Ελπίζουμε το ίδιο σκορ να επαναληφθεί και την Τετάρτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Viagra
Το μπλε χαπάκι;


Υλικά
400 γρ. χτένι και γαριδάκι
100 γρ. ντομάτα κονκασέ
100 γρ. κέτσαπ
50 γρ. κατίκι Δομοκού
50 γρ. τριμμένο regato
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
20 γρ. κρέμα γάλακτος
1 αράβικη πίτα
λίγο λάδι
λίγο σκορδάκι
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λαδάκι να κάψει και σοτάρουμε σ’ αυτό, το χτένι και το γαριδάκι μαζί με το σκορδάκι. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές, πράσινη και κόκκινη, το κέτσαπ και τη ντομάτα κονκασέ. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα να γλασάρει. Στο τέλος, ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε στη φωτιά ώσπου να δέσει η σάλτσα.

Βάζουμε την αραβική πίτα στο φούρνο για 5 λεπτά περίπου και έπειτα την αλείφουμε με κατίκι Δομοκού. Σερβίρουμε το φαγητό πάνω στην αραβική πίτα και πασπαλίζουμε το πιάτο με τριμμένο regato και μαϊντανό.

Καλή όρεξη!