27/7/08

TWENTE - OLYMPIACOS 2-0


Στο παιχνίδι με την Γκρόνινγκεν τα προβλήματα της ομάδας μας καλύφθηκαν από τη νίκη. Στο παιχνίδι με την Τβεντέ όμως ξαναήλθαν στο φως. Η ομάδα πάσχει παντού. Και αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, νομίζω πως χειροτερεύει. Το πιο άσχημο από όλα δε γίνεται και τίποτα για ενίσχυση,Συμφωνήσαμε, βέβαια, με τον Λέτο. Κι εγώ ρωτώ: Που θα παίζει; Στη θέση του Τζόλε; Δε νομίζω. Άρα, μάλλον στον πάγκο θα κάθεται ο Σεμπαστιάν. Αμ, ο άλλος, ο Αλόνσο; Το απόλυτο μηδέν. Και με επιθετικούς τι γίνεται;. Η παρέλαση ονομάτων δε σταματά... Και ο καιρός περνά...Και η ανησυχία μεγαλώνει. Και μην ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε κι αμυντικό χαφ και τερματοφύλακα. Πρέπει να γίνει κάτι σύντομα, γιατί αν πάμε έτσι στα προκριματικά του Champions League...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λουκουβέσμου
Που σημαίνει πλεχτό σκόρδο!

Υλικά
1 ½ κιλό κολοκυθάκια
1 κιλό πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
λίγο μαϊντανό
1 ντομάτα για τη σάλτσα
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο

Διαδικασία
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις πατάτες σε φέτες και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Η αναλογία τους είναι 3:1, δηλαδή στα 3 μέρη κολοκύθι, ένα μέρος πατάτας.

Πασπαλίζουμε το ταψί με τριμμένο μαϊντανό και πάνω του βάζουμε την πιπεριά κομμένη σε φέτες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τις 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες. Περιχύνουμε το ταψί με ελαιόλαδο, τόσο ώστε να πάει παντού. Το «σιάζουμε» κουνώντας το λιγάκι και το αλευρώνουμε με την βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας. Το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Στο μεταξύ ετοιμάζουμε την σάλτσα. Τρίβουμε την ντομάτα και την τοποθετούμε μαζί με λίγο νεράκι στο τηγάνι. Αλατίζουμε, την αφήνουμε να πάρει μία βράση και στο τέλος προσθέτουμε και λίγο λαδάκι. Αφήνουμε την σάλτσα στην φωτιά για λίγα λεπτά ακόμη για να δέσει.

Όταν έχει περάσει η ώρα ψησίματος, περιχύνουμε το ταψί με την σάλτσα, έτσι ώστε να σκεπαστεί ομοιόμορφα το φαγητό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά ακόμη. Τέλος δυναμώνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς και αφήνουμε το φαγητό άλλα 10 λεπτά.

Σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο, αφήνουμε το Λουκουβέσμου να κρυώσει και δοκιμάζουμε.

Καλή όρεξη!